Заходи до Дня Соборності України

23 січня 2023 року в групі 701-ПТБ, була проведена виховна година на тему: «День Соборності України» куратором Лесею ГАВРУТЕНКО.

Ідея соборності є чимось життєво необхідним для українського народу, оскільки соборність – це означає дбати про те, що об’єднує. Навіть більше, це означає ставити за найвищу цінність усе те, що може нас об’єднувати, надихати й робити сильнішими, бо разом нас не подолати.

24 січня 2023 року в групі 310-КБ, була проведена виховна година на тему: "День Соборності України" куратором Оленою ВАСЬКОВСЬКОЮ.

Українська національна думка мусить обнімати всіх українців, де б вони не проживали, на всій Україні, без огляду на кордони...Коли в кожному з нас до решти загине полтавський . галицький  іт.д. провінціал, а в цілому зродиться та зросте Всеукраїнець, якого думи  і змагання обнімають усю Україну  зарівно і неподільно, як нерозлучну і єдину цілісність.

Класний керівник Наталія ТКАЧУК провела  виховну години із 207-ІПЗ на тему "22 січня - День Соборності України."

До Дня Соборності України для студентів групи 556-ІПЗ-1 був проведений історичний екскурс «Україна єдина!». Студенти ознайомились з фотодокументами 1919 року, зокрема оригіналом Акту Злуки, який тепер зберігається у Центральному державному архіві, переглянути історичні фотоматеріали, дізналися звідки з*явився щорічний «Живий ланцюг», що бере свій початок від 1990 року. Метою заходу було виховання у студентів любові до Батьківщини, українського народу, берегти і зміцнювати рідну державу. Наприкінці заходу лунало гасло «В єдності наша сила!». (класний керівник - Ольга ОРЛОВА).

Привітання до Дня Соборності України від студентів групи 563-ТР-1 та 550-ПТБ-1 (викладач- Ірина МАТЮШКО).

Відео привітання

 

25 січня 2023 року в групі 302-ПТБ була проведена виховна година на тему "ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ" куратором Оленою ІЩАК.
 
Основною метою даного заходу є виховання глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, до свого українського народу, толерантності і людської гiдностi студентів, вiдродження духовностi, пробудження iнтересу до культурних надбань українського народу; поглиблення знання студентів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну в контексті даного свята.
 
 

Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українського народу. В українській суспільно-політичній думці ХХ ст. Україна інтерпретувалася лише як соборна держава. Соборництво відіграло і відіграє роль наріжного каменя сучасної української національної ідеї, важливої складової становлення української політичної нації. Не випадково в роки радянської влади про подію 22 січня 1919 р. публічно не згадувалося, вона була табуїзована. Проте в пам’яті народу залишалася живою, 1990 року на її честь Народний рух України організував живий ланцюг від Львова до Києва, який окрилив і надихнув Україну, змусив повірити у власні сили і перестати боятись режиму.

 

Постер групи 565-ВП-1 (класний керівник - Лілія ГРУДЗИНСЬКА).

 
 

Проведена виховна година в гр.219-ВП до Дня Соборності України-2023 (класний керівник - Антоніна СТОЛЯРЕНКО).

Постер групи 313-П (класний керівник - Ірина ТИТОК).

 
 

Роботи студентів групи ГР-21 (класний керівник Наталія ДОНЕЦЬ).

 

Презентація 1

 

Презентація 2

 

Відео, присвячене ДНЮ СОБОРНОСТІ від групи Ф-20 (класний керівник Оксана ТКАЧЕНКО).

Насолоджуйтеся переглядом!

 

Виховна година проведена класним керівником групи Ф-30 Оленою БІЛАН.

 
 
 

До Дня Соборності України студенти групи Д-36 (класний керівник Антоніна БОГІНСЬКА) записали відео, в якому продекламували поезію Валерії КРОПІВНОЇ.

Насолоджуйтеся переглядом!

 

Проведені виховні заходи до дня Соборності України класним керівником груп ІПЗ-28к, ІПЗ-29к Ганною КРАЛІНОЮ.

 
 
 

Викладач Валентина ПИСАРЧУК  презентує  проведену виховну годину у групі ОП-37. у форматі відео до дня Соборності України!

 

Насолоджуйтеся переглядом!

 

Проведені виховні заходи до дня Соборності України класним керівником груп ОВ-23к Оленою БРЕЗІЦЬКОЮ.

 

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!!!

 

«Україна соборна. Разом до перемоги!»

«Вертаємо своє. Соборність – мета перемоги»