День НАУки – 25.01.2023

Національний авіаційний університет запрошує учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України долучитися до Дня НАУки наукової школи архітектури, будівництва та дизайну.
День НАУки відбудеться – 25.01.2023 року о 14:00 в режимі онлайн на платформі Zoom.
Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом архітектури, будівництва та дизайну НАУ. Участь у заході безкоштовна.
Тема лекційного заняття «Небо починається з землі». Масштабний військовий урбіцид 2022-2023 років на території України призвів до суттєвих руйнувань та пошкоджень аеродромів та інфраструктури декількох аеропортів, серед яких Гостомель, Вінниця, Миколаїв та ін. Були зруйновані й складові інфраструктури, збудовані або відремонтовані в рамках реалізації програми «Велике будівництво» (2021-2022 роки).
Нагальні проблеми відбудови та відновлення інфраструктури авіаційного транспорту потребують вивчення світових та вітчизняних практик, зокрема, повоєнних періодів, стосовно створення та удосконалення систем забезпечення надійності та безпеки об’єктів різного призначення; визначення експлуатаційної придатності складових аеродромних та аеропортових комплексів; організації навчального процесу та підготовки відповідних фахівців для авіаційної галузі закладами вищої освіти, зокрема Національним авіаційним університетом (НАУ), створеним у 1933 році.
Лектор – Агєєва Галина Миколаївна, доцент кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФАБД, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник.
Реєстрація для учасників заходів обов’язкова за посиланням:
 
 
Підключитися до конференції:
Ідентифікатор:  85875412814
Код доступу: 552567
 
Чекаємо на зустріч з вами!
Наші контакти: м. Київ, Національний авіаційний університет, проспект Любомира Гузара, корпус 8а, Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ,
тел. (044) 406-74-15 https://bit.ly/2MNOudK
сайт НАУ: https://nau.edu.ua/
сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua/