Участь у мистецько-літературному дійстві "Жива книга"

   Викладачі коледжу Антоніна БОГІНСЬКА,  Галина МАРЧУК,  Любов ФУРСА, Валентина МИГОЛЬ,  Віра  МАКСИМЧУК разом зі студентками відділення #8 та їхніми батьками взяли участь у мистецько-літературному дійстві "Жива книга", на якому відбулося  знайомство з поетесою Людмилою ДВОРНИЦЬКОЮ. Вірші пані Людмили несли ті думки та ідеї,  яких ми сьогодні потребуємо як ніколи: у будь-яких складних обставинах збереги любов до життя , щедрість душі.

  Лірична героїня,  як і сама авторка,  уособлює силу духу,  мудрість і творче начало жінки- українки. Щирими і натхненними були відгуки студенто Інни ОСІПЧУК,  Уляни ЛЯХ, а Карину МИГОЛЬ поетичні  рядки надихнули на чудову мелодію. На заході були присутні  гості: заступниця директора з виховної роботи Алла ІЛЬЧЕНКО, художнього керівника Анна ІЛЬЧЕНКО. Членкині Всеукраїнського товариства імені Олени  Теліги,  викладачі і студенти Київського  фахового коледжу архітектури, будівництва та управління. 

   Захід був зініційований нашою колишньою  колегою Оленою ШКОЛЬНОЮ  за сприяння бібліотеки ім.  Олени Теліги. Дякуємо усім причетним за допомогу в організації і проведенні творчої зустрічі. 

   Віримо,  що в об'єднаному закладі освіти зможемо зберегти  традиції коледжійної  родинності,  єдність і співпрацю викладачів (теперішніх і колишніх) ,  випускників,  студентів та їхніх батьків.

   Приємного перегляду:

https://www.instagram.com/reel/CnwcL8FJq5f/?igshid=NDk5N2NlZjQ=