Літературно-музичний захід на вшанування пам'яті Героїв Крут

26 січня студенти відділення геодезії та землеустрою і відділення фінансів та менеджменту  , під керівництвом викладачів ЦК філологічних дисциплін:  Антоніни БОГІНСЬКОЇ і Віри МАКСИМЧУК , підготували і провели літературно- музичний захід на вшанування пам'яті Героїв Крут.
У виконанні Інни ОСІПЧУК (ОВ-12),  Катерини БУЗУН (ОВ-12),  Уляни ЛЯХ (ОВ-12), Артема ДАВЛЯТОВА (ЗВ-13) прозвучали поезії,  присвячені трагічній і водночас легендарній сторінці в історії України. 
Першокурсники говорили про те,  що учасники бою під Крутами, фактично їхні ровесники,  стали для сьогоднішніх  юнаків і дівчат прикладом для наслідування, взірцем самовідданості,  символом героїзму. Кульмінацією  заходу  стало виконання Кариною МИГОЛЬ (Ф-10)  Славня України в сучасному оранжуванні.
Антоніна БОГІНСЬКА підготувала історичну довідку про місця поховання Героїв Крут,  викладачі  Віра МАКСИМЧУК,  Валентина МИГОЛЬ, Галина МАРЧУК Ірина СЛИНЬКО відзначили важливість таких заходів для формування в української молоді патріотизму, громадянського обов'язку,  самосвідомості,  честі.
Дякуємо колегам і батькам студентів ,  які виявили інтерес  до заходу.
Найщиріша вдячність за постійну  допомогу і підтримку  нашим друзям з бібліотеки імені Олени Теліги.
 
Приємного перегляду: