Електронний посібник "Великомасштабні знімання"

У 2022 РОЦІ КОЛЕКТИВ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ ВИЩОЇ ТА ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА ПРОЄКТАМИ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ І ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ СТВОРИВ 30 ЕЛЕКТРОННИХ ПОСІБНИКІВ. 

Незважаючи на складні умови, ми разом продовжуємо цю роботу, вдосконалюємо сучасні засоби навчання, опановуємо нові технології та впроваджуємо їх у виробничий процес. 
Рекомендуємо для використання в освітньому процесі електронні посібники, розміщені у вільному доступі на електронному освітньому ресурсі Медіатека електронних засобів навчання nmcbook.com.ua
Запрошуємо до співпраці педагогів та очікуємо нових проєктів, за якими будуть створені авторські сучасні засоби навчання.
 
Приємно відзначити, що серед електронних посібників є і праця "Великомасштабні знімання" (укладач Наталія ДОНЕЦЬ).
 

Навчальний посібник містить базові поняття зйомки підземних комунікацій, Державної геодезичної мережі, призначений для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землевпорядкування». Розглядається теорія та методика великомасштабної зйомки. Посібник розроблений у відповідності до змісту нормативної програми з дисципліни «Великомасштабні знімання».

Електронний посібник складається з 8 розділів і містить 56 елементів візуалізації з них 12 відеоматеріалів.

 
Вітаємо! Зичимо подальших творчих успіхів! Разом тримаємо освітянський фронт!