Посвята в студенти

     29 серпня відбувалася педагогічна рада, на якій були підведені підсумки роботи колективу за 2012/13 навчальний рік та затверджені основні напрямки діяльності на 2013/14 навчальний рік. О 1500 годині в актовій залі студенти нового набору знайомилися з адміністрацією коледжу та класними керівниками груп, а о 1700 годині така зустріч чекала їх батьків. І студенти, і батьки отримали необхідну для них інформацію про навчальний процес в коледжі, правила внутрішнього розпорядку тощо.

     30 серпня об 11 годинні коледж радо відчинив двері дня студентів - першокурсників – відбулася урочиста посвята у студенти. Привітання від директора Пономаренко О.В. зробимо атмосферу в актовій залі коледжу по - домашньому теплою. Радість та хвилювання батьків відчувалися в напутніх словах мами першокурсника. Традиційно відбулася святкова передача естафети старшокурсників новим членам родини, які з гордістю отримали студентський квиток, залікову книжку та символічний ключ від коледжу. Вперше прозвучав для першокурсників студентський гімн «Гаудеамус» і дзвінок покликав в аудиторії.

     2 вересня 2013 року о 9 годині у всіх навчальних групах відбувся Всеукраїнський Шевченківський телевізійний урок, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Прозвучали твори поета у виконанні викладачів та студентів, аудіозаписи пісень на слова відомих віршів. Проведена педагогами бесіда спонукала студентську молодь до пошуково-творчої діяльності щодо життя та творчості Великого Кобзаря.