Серія тренінгів для викладачів англійської мови ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації

     04 грудня 2013 Освітньо-методичний центр «Дінтернал-Книга» та Представництво британського видавництва Pearson в Україні на базі Промислово-економічного коледжу НАУ провели серію тренінгів для викладачів англійської мови ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації.

     Учасники прослухали семінари на теми: «Teaching Mixed Ability Groups» (організація ефективної роботи в групі з різним рівнем комунікативної компетенції студентів, різнорівневі завдання для розвитку усіх мовленнєвих навичок); «It’s Your Vocation» (викладання загальної англійської (General English) та англійської для спеціальних потреб (ESP) – у чому різниця; шляхи опанування сучасними комунікативними технологіями іншомовного навчання). Програма тренінгів була цікавою, корисною, а місцями — й зовсім новою для викладачів. Під час семінарів проводився розіграш призів.

     Семінари проводили методисти Освітньо-методичного центру «Дінтернал-Книга» Роберт Хартіган та Олена Міходуй (сертифіковані екзаменатори PTE (Pearson Test of English), викладачі англійської мови (CELTA, DELTA).

     Враження та відгуки про тренінги були якнайкращими. Викладачі щиро подякували представникам видавництва за чудово організований захід та доброзичливу атмосферу. Отримані знання, практичні поради та матеріали допоможуть викладачам вподальшому краще організовувати процес викладання англійської мови саме в коледжах різного напрямку та профілю. Усі учасники семінарів отримали інформаційні пакети з методичними матеріалами, cертифікати участі та задоволення від спілкування з колегами. Одночасно з тренінгами пройшла освітня книжкова виставка-ярмарок.