Акція "Правовий марафон"

     11 грудня 2013 року в рамках Всеукраїнського тижня права Департаментом освіти і науки, молоді та спорту на базі коледжу була проведена акція “Правовий марафон”, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту прав людини.

     На заході були присутні почесні гості Корж В.П. – заступник голови Київської міської державної адміністрації, Луцький М.Г. – голова Солом’янської в м. Києві державної адміністрації, Костюченко В.К. - заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Колобова Я.В. – заступник директора Київського міського центру соціальних служб для дітей та молоді, а також представники громадської ради управління сім’ї , молоді та спорту.

     Присутніх привітав Корж В.П. В своєму слові він наголосив на важливості виховання правової культури, дотриманні законів, вмінні молоді давати правильну оцінку процесам, що відбуваються в державі. Студентство з особливою увагою слухало вітальні слова Луцького М.Г., який наголосив на важливості правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у студентів поваги до законів і прав людини. Звертаючись до молоді, акцентував увагу на розумінні понять свободи, безпеки, чесності людей по відношенню одне до одного. Директор коледжу Пономаренко О.В. у вітальному слові звернув увагу студентства на розвиток соціальної відповідальності та взаємодопомоги, а також говорив про прагнення педагогічного колективу виховати підростаюче покоління у дусі дотримання прав людини.

    Потім проводились тренінги по групах:

  • “Право для всіх”
  • “Права та обов’язки ”
  • “Механізм реалізації права” тощо.

Студенти взяли участь в станційній грі “Поважай мої права”

А потім відбулося підведення підсумків.

Учасники та волонтери отримали дипломи та призи від профспілки студентів.