Засідання циклової комісії іноземних мов

     В понеділок, 30.12.2013, відбулося засідання циклової комісії іноземних мов. На порядку денному cтали питання про успішністьстудентів з іноземної мови, проведення зимової екзаменаційної сесії, стан роботи навчальних кабінетів, результати проведення тижня іноземних мов, аналіз доповідей викладачів комісії на педагогічній нараді, що проводилася 26.12.2013.

     Викладачі комісії звітували про успішність студентів з іноземної мови на кінець 1-го семестру 2013-2014 н.р. та про результати проведення екзаменаційної сесії. Голова комісії проаналізувала зведені відомості з якісної та абсолютної успішності, було створено графік консультацій для невстигаючих студентів та графік здачі академзаборгованостей.

     Викладачі ЦК доповіли про стан роботи своїх навчальних кабінетів, їх оснащення навчально-довідниковою літературою, висловили пропозиції щодо підвищення ефективності їх використання у навчально-виховному процесі.

     Викладачі комісії обговорили заходи, проведені в рамках тижня іноземних мов з 02.12.2013р. по 06.12.2013р., були висловлені зауваження та пропозиції на наступний рік. 

     Крім того, голова комісії проаналізувала доповіді викладачів комісії на педагогічній нараді, що проводилася 26.12.2013, висловила подяку за підготовлені виступи.