Засідання циклової комісії іноземних мов

     В четвер, 30.01.2014, відбулося засідання циклової комісії іноземних мов. На порядку денному стали питання про результати проведення зимової екзаменаційної сесії, стан навчально-методичної документації, підсумки роботи викладачів комісії іноземних мов за перший семестр 2013-2014 н.р.

     Викладачі комісії звітували про результати проведення екзаменаційної сесії. Голова комісії проаналізувала роботу викладачів з невстигаючими студентами згідно графіку ліквідації академзаборгованостей.

     Були обговорені питання наявності та стану навчально-методичної документації з дисциплін `Іноземна мова` та `Іноземна мова за професійним спрямуванням`, її відповідності чинним програмам. Голова ЦК висловила зауваження та пропозиції щодо наповнення та змісту. 

     Гришко Н.О. проаналізувала роботу комісії за перший семестр 2013-2014 н.р., висловила подяку за проведені заходи. Викладачі комісії внесли пропозиції щодо роботи комісії на другий семестр 2013-2014 н.р.

     Крім того, на засіданні були розглянуті питання про різноплановість психофізіологічних механізмів говоріння на іноземній мові та проблематику і технологію навчання діалогічного та монологічного мовлення.