11 квітня 2014 р. участь студентів та викладачів у заходах міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – 2014»

11 квітня 2014 р. студенти та профспілкові лідери Промислово-економічного коледжу взяли участь у науково-практичному семінарі «Формування здорового способу життя серед студентської молоді в умовах навчального закладу»  та «круглому столі» «Обговорення Стратегії соціально-економічного розвитку України «Нова економіка»: думка молоді», що відбулися в рамках Двадцять п’ятої  міжнародної виставки «Освіта та кар’єра – 2014» у приміщенні  Київського палацу дітей та юнацтва. Студенти взяли активну участь у обговоренні вищезазначених тем.

На «круглому столі» виступив з доповіддю Яровий Ігор Миколайович, кандидат економічних наук, завідувач відділення, голова циклової комісії інформаційної діяльності підприємства Промислово-економічного коледжу НАУ. Його нагороджено дипломом за активну роботу з упровадження педагогічних інновацій у навчально-виховний процес.

Профспілкова організація студентів коледжу взяла участь у виставці-презентації «Розвиток соціальної активності у громадських організаціях студентів» та відзначена дипломом.