Виставка "Освіта та кар'єра – 2014"

     У четвер 13 листопада в столиці Україні розпочала роботу щорічна виставка вищих навчальних закладів "Освіта та кар'єра". Виставка є найбільш популярним заходом освітнього простору України, яка традиційно збирає лідерів вищої освіти та надає можливість відвідувачам ознайомитися з пропозиціями в сфері надання освітніх послуг в Україні.

     Цього року участь у виставці беруть понад 100 українських та закордонних навчальних закладів, представники, яких поінформують відвідувачів про особливості вступу та отримання вищої освіти у своїх закладах.

      Зокрема, у виставці беруть участь як відомі виші країни – Київський політехнічний інститут, КНУ ім. Шевченка, Київський національний університет будівництва та архітектури, Національний медичний університет ім. Богомольця, Київський економічний університет ім. Гетьмана, Національний університет харчових технологій, Київський університет ім. Грінченка тощо, так й інші вищі навчальні заклади, які у майбутньому формуватимуть нову карту вітчизняної вищої освіти.

      У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки змогли дізнатися про підготовчі програми вищих навчальних закладів, кар’єрні перспективи студентів, рівень працевлаштування випускників та іншу актуальну інформацію з питань освітньої діяльності вищих навчальних закладів.

     Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету в рамках роботи виставки представив експозицію з рекламою робіт студентів та  виступив ініціатором проведення науково-практичного семінару «Застосування електронних засобів навчання у навчально-виховному процесі».

     На семінарі з доповідями виступили:

- Пономаренко Олександр Васильович - кандидат технічних наук, доцент, директор Промислово – економічного коледжу НАУ;

- Орлов Анатолій Тимофійович - кандидат технічних наук, доцент кафедри мікроелектроніки ННТУ «КПІ»;

- Лещинський Олег Львович - канд. фіз.-мат. наук, заступник директора з виробничого навчання ПЕК НАУ;

- Рябчук Наталія Анатоліївна – голова циклової комісії розробки програмного забезпечення;

- Сазонова Ніна Григорівна, методист ПЕК НАУ;

- Юровицький Михайло Васильович - викладач технічних дисциплін ПЕК НАУ.

 

     ПЕК НАУ та учасники семінару були нагороджені Дипломами Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.