Всеукраїнська виставка студентських організацій «Молодь за вищу освіту»

     13 березня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Всеукраїнської виставки-презентації студентських організацій у якій взяли участь студентські організації коледжу. Свою діяльність презентували профспілкова організація студентів та осередок молодіжної громадської організації «Молодь за вищу освіту». Коледж отримав диплом за презентацію студентських організацій на виставці.

     Студенти відвідали Шосту Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти – 2015» організаторами якої є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ». На виставці були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

     Актив студентів коледжу взяв участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Соціалізація особистості в процесі суспільно корисної діяльності». Відбулося обговорення проблем діяльності студентських організацій. Делегацію студентів нашого коледжу  запросили відвідати з обміном досвідом Вінницький технічний коледж.

 

Профком ПЕК НАУ