Відбулася VІ щорічна конференція Cambridge Day Ukraine 2015

 

     31 березня 2015 року викладачі ПЕК НАУ Ткачук Н. Г. та Гришко Н. О. відвідали шосту щорічну методичну конференцію для вчителів англійської мови під назвою VI Annual Cambridge Day 2015. Організаторами конференції були видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) та офіційний дистриб’ютор видавництва в Україні компанія Лінгвіст (Linguist Ltd).

     В ході проведення конференції, учасниками якої стали більше 400 викладачів з різних міст України, Ткачук Н. Г. та Гришко Н. О. прийняли участь у методичних тренінгах, проведених досвідченими тренерами та експертами від Cambridge English Барбарою Шибовською (Barbara Szybowska) та Террі Проссером (Terry Prosser), ознайомилися з сучасними методиками підготовки до складання екзаменів з англійської мови на отримання міжнародних сертифікатів PET, FCE, IETS, TOEFL, поспілкувалися з представниками екзаменаційних центрів Cambridge English, переглянули виставку навчальних та екзаменаційних матеріалів від видавництва Кембриджського університету.

     Голова ЦК іноземних мов ПЕК НАУ Гришко Н.О. запросила представників в Україні від Cambridge University Press та компанії «Лінгвіст» Любов Залюбовську і Євгенію Колесник відвідати засідання ЦК іноземних мов в ПЕК НАУ.

     03 квітня 2015 року відбулося засідання ЦК іноземних мов № 8 за участю методиста Любові Залюбовської і Євгенії Колесник, під час якого викладачі англійської мови ПЕК НАУ отримали безліч корисної інформації про сучасні видання Cambridge University Press, ознайомилися з новими методиками проведення занять за сучасними підручниками з елементами використання інтерактивної дошки та автентичних аудіо- та відеоматеріалів, здобули натхнення для подальшої професійної діяльності. Плідна співпраця ЦК іноземних мов ПЕК НАУ та представництв Cambridge University Press, Cambridge English Language Assessment і компанії Лінгвіст буде продовжуватися і в майбутньому.