День відкритих дверей

26 березня Промислово-економічний коледж зустрічав гостей – своїх майбутніх студентів та їх батьків!
Провідні викладачі коледжу надавали різноманітні поради та консультації щодо вибору майбутньої професії для старшокласників. 
Викладачі Красовська Є.В., Дем’яненко Р.Ф., Юровицький М.В., студент  Барабаш Д. представляли дипломні та курсові проекти студентів технічного напряму – сонячні батареї, різноманітні датчики та вимірювачі. Зацікавлення викликав також 3-D принтер, на якому студенти вчаться програмувати та виконувати лабораторні роботи.
Голова комісії програмістів Рябчук Н.А. разом зі студентами старших курсів демонстрували  програмні продукти, написані власноруч!
Спеціальність дизайнерів-поліграфістів представляли викладачі Родіонов П.Ю., Титок І.В., Григор’єва Д.С., які розказали про переваги спеціальності, комп’ютерні програми, що вивчають їх студенти і показали студентські роботи - макети різноманітних поліграфічних видань – від листівок до фотоальбомів!
Економічні спеціальності та спеціальність «Правознавство» також викликали інтерес та зацікавлення абітурієнтів. Викладачі фахових дисциплін Гаврутенко Л.А., Крайчак Є.В., Селезень Г.В., Мазур А.С. розповідали про дисципліни, що вивчають маркетологи, бухгалтери, спеціалісти банківської справи та страхових компаній, юристи!
Тепле спілкування продовжилося в аудиторії, де адміністрація коледжу та секретар приймальної комісії Гаврутенко Л.А. розказали про правила вступу до коледжу, викладач математики, к.ф.-м. наук Лещинський О.Л. та викладач української мови та літератури Строкач В.В. розповіли про особливості вступних іспитів.
Дякуємо всім учасникам!