День відкритих дверей в НАУ

12 квітня 2016 р. в Центрі культури та мистецтв Національного авіаційного університету Промислово-економічний коледж на запрошення директора Інституту доуніверситетської підготовки НАУ Н.П. Муранової прийняв участь у Дні відкритих дверей для абітурієнтів–2016 у форматі виставки-презентації навчально-наукових інститутів та структурних підрозділів НАУ. Зустрічав школярів, вчителів та батьків колектив висококваліфікованих науково-педагогічних працівників та студентів університету та коледжу. 
Від коледжу делегацію очолювала секретар приймальної комісії 2016 Гаврутенко Л.А.
Майбутні студенти ознайомилися з переліком нових спеціальностей, освітніми програмами, правилами прийому, матеріально-технічною базою, викладацьким складом, вартістю навчання.
Святковій і водночас діловій атмосфері сприяли: перегляд відеофільмів про навчальні підрозділи НАУ, яскраві та змістовні презентації профільних кафедр, виставка безпілотних літаків. Учасники Дня відкритих дверей відвідали Музей історії НАУ, ангар, навчальні корпуси та лабораторії.
12 квітня людство відзначало Всесвітній день авіації та космонавтики – Міжнародний день польоту людини в космос. Студенти та працівники університету підготували яскраве дійство - концерт «Шлях до зірок», який відбувся у Центрі культури та мистецтв. 
Свою творчість та майстерність на сцені продемонстрували талановиті студенти НАУ, лауреати міжнародних конкурсів К. Романчук, В. Павлов, А. Демида, хореографічний ансамбль «Аеропорт», Народний ансамбль танцю «Політ», ансамбль бального танцю «Діамант Еліт», духовий оркестр НАУ, Народний художній колектив ЦДЮТ Солом’янського району м. Києва шоу-група «АЛЬТАНА».
Захід відвідали учні шкіл Києва та Київської області.
Тож з нетерпінням чекаємо на абітурієнтів влітку в Приймальній комісії коледжу!