Виставка «Освіта та кар’єра - 2016»

14 квітня 2016 р. у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося урочисте відкриття XІX Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2016» та виставки закордонних навчальних закладів «Education abroad». На сьогоднішній день це найбільший захід, що присвячений як вищій освіті в Україні, так і за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта за кордоном» були представлені більше 70 вузів з різних країн світу.
 
Виставку відвідали старшокласники, студенти і батьки. Крім індивідуальних консультацій та особистих зустрічей відвідувачі мали можливість прослухати тематичні семінари та презентації від представників закордонних навчальних закладів, НАПН України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, коледжів та університетів.
 
Промислово-економічний коледж НАУ на виставці представляли завідувач відділення бакалаврату к.е.н. Крайчак Є.В., викладачі та студенти старших курсів. Відвідувачам було надано інформаційно-рекламну продукцію, вони мали нагоду особисто поспілкуватися з представниками коледжу та отримати кваліфіковані відповіді на всі запитання.
 
Під час роботи виставки Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету провів Семінар «Застосування інтерактивних технологій у викладанні дисциплін природничо-математичного циклу», на якому з доповідями виступили Лещинський Олег Львович, к.ф.-м. наук, доцент, заступник директора Промислово-економічного коледжу НАУ, Удалова Олена Юріївна, к.п.н., доцент, ст.н. співробітник Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Гончарова Наталія Олексіївна, к.п.н., ст.н. співробітник Інституту модернізації змісту освіти МОН України, Монастирська Вікторія В’ячеславівна, викладач Промислово-економічного коледжу НАУ, Казанцева Оксана Олегівна, викладач Промислово-економічного коледжу НАУ, студенти коледжу.
 
За участь у Виставці Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету отримав Диплом від товариства «Знання» України та Центру «Виставки. Ярмарки. Презентації»!
 
Дякуємо студентам та головам циклових комісій за їх плідну роботу!