Презентація ПЕК НАУ у м. Вишневому

18 травня 2016 року Промислово-економічний коледж разом з Інститутом доуніверситетської підготовки НАУ в рамках співпраці з Київським обласним центром зайнятості провів презентацію коледжу на «Ярмарку професій», яку проводив Києво-Святошинський РЦЗ Київської області на базі ЗОШ І-ІІІ ст. м. Вишневе Київської області. Захід відвідали понад 200 учнів 9-11 класів із 8-ми ЗНЗ міста та Києво-Святошинського району. Делегацію від коледжу очолив завідуючий відділенням бакалаврату, к.е.н. Крайчак Є.В. 
На «Ярмарку професій» старшокласники отримали докладну інформацію про підготовку фахівців у ВНЗ м. Києва. Серед запитань майбутніх абітурієнтів були такі: особливості навчального процесу у коледжі та проходження практики, подальше навчання на бакалаврських програмах та працевлаштування по закінченню, організація дозвілля у коледжі, вартість навчання за кошти фізичних та юридичних осіб та переваги навчання на підготовчих курсах, де є можливість отримати 2 додаткових бали до загального рейтингу при вступі до ПЕК НАУ.
Майбутні абітурієнти отримали інформаційно-рекламні буклети і почули вичерпні відповіді викладачів щодо особливостей навчання на будь-якій із спеціальностей в університеті.
Запрошуємо на навчання!