День відкритих дверей в НАУ

17 вересня 2016 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей для випускників–2017 у форматі виставки-презентації навчально-наукових інститутів та всіх структурних підрозділів.
 Така ефективна програма заходу дозволила задовольнити усі інформаційні інтереси і потреби гостей – старшокласників та їх батьків.
Промислово-економічний коледж прийняв активну участь у заході під керівництвом секретаря приймальної комісії коледжу, зав. відділення Гаврутенко Л.А. 
Зустрічали гостей та абітурієнтів на базі Центру культури та мистецтв науково-педагогічні працівники та студенти старшокурсники.
Відкрили зустріч у залі ЦКМ т. в. о. ректора, д. н. держ. упр., професор Іванова Т. В.; директор ІДП, д. пед. н., професор Муранова Н. П., помічник начальника навчальної частини кафедри військової підготовки Замурняк О. Г.
Майбутні студенти мали можливість ознайомилися з переліком спеціальностей, освітніми програмами, матеріально-технічною базою, викладацьким складом, вартістю навчання тощо.
Надзвичайно святковій і, водночас, діловій атмосфері сприяли: перегляд відеофільмів про навчальні підрозділи НАУ, яскраві та змістовні презентації профільних кафедр, специфічні хімічні досліди. За бажанням і з врахуванням власних інтересів учні відвідали ангар, навчальні корпуси та лабораторії профільних кафедр.
Привітали гостей в урочистій залі і визнані студентські таланти університету, лауреати та переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів: В. Павлов, А. Демида, танцювальний ансамбль «Політ», які тривалий час працюють під керівництвом Відмінника освіти України Кулика І. В.
Гості отримали рекламно-інформаційні бюлетені.
Шановні випускники 9-11-их класів!
Запрошуємо Вас на навчання до нашого коледжу!