Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Викладач  ЦК суспільних дисциплін Валентина Писарчук пройшла курси підвищення кваліфікації 3 березня 2023 року на платформі онлайн-курсів PROMETHEUS на тему: "Інформаційна гігієна. Як розпізнати брехню в соцмережах, в інтернеті та на телебаченні", Метою курсу є маніпуляції в інтернеті, цифрових платформах, а також онлайн-медіа та на телебаченні. Створений окремий модуль  для викладачів щоб детально розібратися як передавати знання  колегам батькам та іншим.

Взяла участь у практичному семінарі " Педагогічні технології в роботі куратора (класного керівника) групи в умовах військового стану", який проводився  8 лютого 2023 року Державною установою "Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти".

Метою роботи семінару був розгляд наступних питань: педагогічна майстерність куратора групи в організації виховної роботи , психологічні засади та розв'язання конфліктів під час освітнього процесу, превентивні заходи щодо профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, студентське самоврядування як засіб соціалізації молоді, формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості студентської молоді.