Участь у Міжнародній конференції «Fully digital materials and what`s in it for a teacher».

 

27 квітня 2023 року викладачі КІУтЗ  НАУ Тарасюк К.І., Михайленко О.І., Гришко Н.О. та Ткачук Н.Г. взяли участь у Міжнародній конференції «Fully digital materials and what`s in it for a teacher».
Організаторами заходу були Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва, Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education та Міжнародна освітня корпорація PEARSON.
На конференції обговорювалися питання впровадження цифрових інструментів Pearson  в навчальний процес, розглядалися віджети та допоміжній функціонал цифрових ресурсів Pearson.
Викладачі Тарасюк К.І. та Михайленко О.І. виступили в якості доповідачів та поділилися з учасниками конференції власним досвідом, результатами роботи на платформі Pearson Connect. Оскільки КІУтЗ НАУ є єдиним в Україні коледжем-партнером компанії PEARSON, нашим викладачам було надано почесне право відкривати захід.
Всі учасники конференції отримали нові знання, мали нагоду поділитися власним досвідом, поспілкуватися з методистами та спеціалістами міжнародного класу та отримали мотивацію до самоосвіти та подальшої ефективної роботи.