Участь в ІІІ Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога»

 
24 травня 2023 року викладачі (Олена ВАСЬКОВСЬКА, Ольга ОРЛОВА) циклової комісії природничих дисциплін прийняли участь в ІІІ Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога». Цей захід проводився з метою аналізу та сприяння розв'язання проблем впровадження дистанційної та змішаної форм навчання в післядипломній освіті.
 
Учасники заслухали та обговорили доповіді з проблем трансформації післядипломної освіти в умовах цифровізації суспільства, неперервного професійного розвитку вчителів як умови високого рівня його професійної діяльності, методології та методики впровадження дистанційного та змішаного навчання в післядипломній освіті. Також розглядалися освітні програми підвищення кваліфікації вчителів з питань дистанційного та змішаного навчання; технології, методики, середовища, засоби та цифрові інструменти для реалізації дистанційного навчання та відкритої освіти. Окремо розглянуто питання психолого-педагогічної підтримки учасників навчального процесу та розвитку STEM освіти з використанням дистанційних технологій навчання.