ЕКСКУРСІЯ ДО ПРОВІДНОЇ ІТ-КОМПАНІЇ SOFTSERVE

    01.11.2023 Ірина СЛИНЬКО класний керівник групи ІПЗ-28 Спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» разом з групою відвідали IT- компанію  Softserve. Softserve – українська IT- компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

    Маркетолог Роман провів екскурсію офісом, а саме робочими локаціями та зонами відпочинку. Студентам продемонстрували сучасних світ роботи IT-спеціалістів. Екскурсія дала чудову можливість нашим студентам поспілкуватися та налагодити зв’язки з професіоналами в ІТ-індустрії. Студенти нашої групи мали змогу дізнатися про дозвілля компанії, програми розвитку співробітників, стажування та можливості дуальної освіти. Візит також дозволив нашим студентам дізнатися про поточні проєкти Softserve та географічне охоплення компанії.

    Екскурсія була насиченою, жвавою, цікавою, вражаючою та комунікаційною.  Змотивували, надихнули студентів на навчання за ради кращого майбутнього. Цей візит дав нашим студентам можливість поглянути на компанію зсередини та краще зрозуміти культуру роботи та можливості, доступні в ІТ-індустрії.