Шановні випускники!

 
Ви незабаром станете повноцінними учасниками дорослого життя і зможете розпочати свій професійний шлях. В цей час важливо зосередитися на своїх мріях та цілях, і знайти спосіб досягнути їх.
 
Пам'ятайте, що успіх у кар'єрі залежить від ваших знань, умінь, мотивації та наполегливості. Розвивайте свої здібності, здобувайте нові знання, візьміть участь у професійних заходах та практиках, щоб підготуватися до своєї майбутньої кар'єри.
 
Ми знаємо, що цей перехід може бути складним, тому хочемо підтримати вас на шляху до вашої успішної кар'єри. Наша команда готова надати вам необхідну допомогу та поради, щоб допомогти вам вибрати найкращий шлях для вашої майбутньої кар'єри.
 
Не забувайте, що ваша майбутня кар'єра залежить від ваших зусиль, тому зосередьтеся на своїх мріях та цілях, йдіть до них та не здавайтесь на шляху до своєї успішної кар'єри.
 

ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету» запрошує вас долучитися до консультування з метою формування і підтримки ефективної комунікації та підвищення рівня надання освітніх послуг відповідно до вимог і запитів роботодавців на сучасному ринку праці.

 

Лист Київського міського центру зайнятості №04-2-985/10-21/23 від 15.06.2023 (щодо кількості вакансій)

Додаток до листа

Консультування здійснюється за телефонами

+38 (096) 938-70-35

+38 (050) 864-31-93