«Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів»

 

Представники адміністрації коледжу взяли участь у вебінарі

«Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів»

 

15 вересня 2021 року заступник директора з навчально-методичної роботи та гуманітарного розвитку Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» - Ірина Литовченко долучилася до участі у вебінарі «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів». Організатори заходу - Unicheck Україна та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Спікери заходу Олена Єременко (заступниця голови агентства із забезпечення якості вищої освіти), Іван Назаров (член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти), Андрій Сідляренко (експерт з академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна) розповіли учасникам про вимоги та рекомендації щодо оформлення і змісту навчально-методичних матеріалів, вимоги до авторів та врахування інтересів здобувачів вищої освіти в процесі розробки програм; особливості правового регулювання академічної доброчесності та роль Національного агентства у формуванні простору академічної доброчесності, а також реагування на її порушення; основні компоненти культури академічної доброчесності та її впровадження у закладі вищої освіти та ін. Після змістовних доповідей спікерів усі учасники заходу мали можливість поставити питання та отримати відповіді на них.

Сердечно дякуємо організаторам заходу за доповіді, актуальну інформацію та можливість комунікації з науково-педагогічною спільнотою України з метою обміну досвідом та підвищення якості освітнього процесу у закладах освіти.