Проведення бінарного заняття з дисципліни «Інформатика» для здобувачів спеціальності: 275 Організація перевезень (Транспортні технології)

Викладачем «Інформатики» циклової комісії комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій Березовським Євгеном, та адміністратором бази ЄДЕБО Устенко Андрієм, у «Відокремлений структурному підрозділу "Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету", для І курсу спеціальності 275 Організація перевезень (Транспортні технології) (в навчальній групі 592-ОП-1) було проведено бінарне заняття, з навчальної дисципліни «Інформатика» за темою заняття: «Запити з параметрами, перехресні запити і запити на змінення даних», за допомогою програмного комплекса ЄДЕБО, компанії «Інфоресурс».

Здобувачі ознайомились з можливостямі і особливостями роботи в цій базі даних, побачили практичне застосування запитів в БД на прикладі будови програмного комплексу.

Андрій Устенко розповів про роботу в базі даних ЄДЕБО, зосередив увагу на особливостях застосування, та перевагах і недоліках існуючих БД. Також акцентував увагу на неспинне вдосконалення цього програмного продукту, задля покращення процесу впорядкування обліку здобувачів освіти в країні. Показав на прикладі, як здійснюється пошук за запитом в ЄДЕБО.

Здобувачі отримали наочний  практичний досвід в розумінні застосування БД, та прослухали цікаву, змістовну доповідь фахівця.

Викладач «Інформатики»                                            

Циклової комісії  комп’ютерної інженерії та електронних комунікацій

Березовський Євген